divendres, 6 de novembre del 2009

Noia Freixenet - Tecnol Reus Deportiu : un dels clàssics de l'hoquei català a Punt 6 Ràdio


L'equip de 'Punts Fora Hoquei' es desplaçarà aquest dissabte, 7 de novembre, a les 19:30 hores, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d'Anoia per retransmetre en directe el partit de la setena jornada de l'OK Lliga entre el Noia Freixenet i el Tecnol Reus Deportiu.


Els roig-i-negres necessiten obtenir un bon resultat en un dels desplaçaments complicats del calendari regular per tal de consolidar el Reus Deportiu en les places capdaventes. Tot i que només separa un punt el Noia dels de la capital del Baix Camp, l'equip de Sant Sadurní d'Anoia va sortir escaldat la setmana passada després de perdre per 9 a 1 davant el F.C. Barcelona Sorli Discau. Tot plegat t'ho explicarem dissabte al 'Punts Fora Hoquei', amb la narració de Ferran Calabuig.


Durant la retransmissió del partit podreu participar en el concurs de la revista El Ganxet i Punt 6 Ràdio que consisteix en votar pel millor jugador del Tecnol Reus Deportiu de la temporada.

Foto: Imatge del partit Noia - Reus Deportiu, del passat 14 de setembre, que va servir per la presentació del Noia davant la seva afició. (Penedès.Cat).

Punts Fora Hoquei : Dissabte 7 de novembre (19:30 h)