dissabte, 31 d’octubre del 2009

Edicions Singulars i Reus Digital sortejaran tres lots de CD al 'Cops i Flames' d'avui


El diari electrònic Reus Digital sortejarà aquest dissabte, 31 d'octubre, entre els seus lectors tres lots de CD, cedits per gentilesa d'Edicions Singulars. Durant aquests últims dies, els subscriptors de Reus Digital han pogut participar, enviant un correu, al sorteig de tres lots de discs compactes d'artistes com Pepet i Marieta, Anita Miltoff, Roger Benet i els Oximorònics, Albert Jordà i Orchestra Fireluche, entre altres.


El sorteig es farà aquest dissabte, a partir de les 4 de la tarda, al programa 'Cops i Flames' de Punt 6 Ràdio. El programa degà de la música en català acollirà la recta final d'aquesta iniciativa, a la vegada que felicita els seus promotors per haver-la portat a terme.


Cal recordar que Edicions Singulars és un segell discogràfic independent que va nèixer l’any 2004 a la ciutat de Reus, després de la desaparició de la discogràfica La Padrina Edicions. Promogut per músics, promotors i periodistes musicals, Edicions Singulars va sorgir davant la necessitat que tenien les bandes de casa nostra a l’hora d’editar els seus treballs. Fins ara han publicat una cinquantena de discos de diversos estils musicals, entre ells, els treballs dels guanyadors del concurs de maquetes dels Països Catalans 'Enganxa't a la música', que està coorganitzat pel programa 'Cops i Flames'.

Programa 'Cops i Flames': Dissabtes de 4 a 6 de la tarda i diumenges a la mateixa hora en reposició.