dimecres, 18 de novembre del 2009

Punt 6 Ràdio dedica un programa a la grip nova


Punt 6 Ràdio emetrà aquest dimecres, 18 de novembre, a les 13:30 hores, dins de l'espai 'La família Fortuny vol salut', un espai dedicat a la grip nova (Grip A). En aquest programa que s'emet dins del magazine diari 'Avui en dia' s'ha convidat el director del CAP Fortuny, Dr. Sanmiguel, per informar de les característiques del virus, dels hàbits que calen prendre per previndre la malaltia i del període de vacunació que acaba de començar aquesta setmana.


'La família Fortuny vol salut' és una producció conjunta realitzada per l'equip d'Infermeria del CAP Marià Fortuny de Reus, l'Escola d'Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i Punt 6 Ràdio, que compta amb el suport del grup sanitari Sagessa.


El fil conductor d'aquest espai de periodicitat quinzenal són els membres de la família Fortuny, una família com qualsevol altra amb les seves penes i glòries, amb els seus mal de caps i alegries. Però el que volen per sobre de tot és gaudir d'una bona salut. Per això, al principi de cada programa els actors i actrius del Bravium Teatre posen veus als personatges de la família amb un esquetx que serveix com a introducció al tema que es tractarà.


Diversos professionals de la salut tracten en aquest espai temes com ara la grip estacional, la grip nova, les malalties de la infantesa, la vacuna del papil·loma, l'alimentació i la nutrició saludable o el projecte del nou hospital de Reus, entre altres.

La família Fortuny vol salut: Dimecres a les 13:30 h (directe) i dimecres següent a les 19:30 h (reposició).