divendres, 20 de novembre del 2009

'Punts Fora' acompanyarà el Tecnol Reus Deportiu pel seu camí per la Copa d'Europa

L'equip del 'Punts Fora Hoquei', dirigit per Ferran Calabuig, començarà aquest dissabte 21 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, des de Sant Sadurní d'Anoia, el seguiment de la singladura del Tecnol Reus Deportiu per la Copa d'Europa. La primera retransmissió europea de la temporada començarà aquest dissabte a l'Olímpic de l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní per oferir el primer partit de la lliga europea Club Esportiu Noia Freixenet - Tecnol Reus Deportiu.

El Tecnol Reus no es podrà permetre gairebé ni un respir en la fase de grups o lligueta de la Lliga Europea 2009-10 ja que ha quedat emparellat en el grup B amb el Noia, el Candelaria portuguès i el Weil am Rhein alemany. El campió de grup es classificarà per a la Final a 6, mentre que el segon jugarà una repesca.

El vigent campió ha estat emparellat en el grup B amb un altre equip de l'OK Lliga espanyola, com estava previst, que ha acabat sent el Noia –el pitjor dels tres que li podien correspondre que no eren cap de sèrie ja que els altres dos són el Lloret i el Mataró-, mentre que novament haurà d'anar a les Illes Açores per enfrontar-se amb el Candelaria, que s’ha reforçat enguany fitxant el veterà Sergio Silva (ex del Bassano 54).

Finalment, el darrer equip, i presumible ventafocs però tampoc un rival sense cap mena de qualitat, és el Weil am Rhein, un equip alemany que juga per proximitat la lliga de Suïssa i precisament n'és el darrer campió helvètic.
Foto: El Reus Deportiu és el vigent campió d'Europa (Foto Esports.cat)

CE Noia Freixenet - Tecnol Reus Deportiu (Dissabte 21 de novembre a les 19:30 h)