dissabte, 20 de setembre del 2008

'Sempre és diumenge' inicia la seva etapa a Punt 6 Ràdio amb convidats com els històrics esportistes Joan Sabater i Miquel Poblet


El programa dominical 'Sempre és diumenge', dirigit pel radiofonista tarragoní Antoni Panadès, inicia aquest diumenge, 21 de setembre, a les 10 del matí, una nova etapa a l'emissora local de Reus, que vol ser una versió renovada d'aquell 'Siempre es domingo' de l'antiga Ràdio Tarragona. En aquest primer programa Panadès es retrobarà amb les veus de personatges històrics en el món dels esports com l'ex jugador del Reus Deportiu i actual president del club, Joan Sabater, o el ciclista Miquel Poblet. També conversarà amb el cantant Josep Guardiola, entre altres convidats.

'Sempre és diumenge' és un magazine que conversarà cada setmana amb personatges veterans destacats en el món de la música, l'esport, la cultura i la societat, especialment del Camp de Tarragona, que també comentaran temes d'actualitat. L'espai es completarà amb concursos i música de dècades passades.
Foto: (Reus24.com). El president del Reus Deportiu, Joan Sabater, el dia de la presentació del fitxatge del jugador José Luís 'Negro' Páez.

Sempre és diumenge: Diumenges de 10 a 11 del matí
Director: Antoni Panadès