dilluns, 1 de setembre del 2008

Dues esportistes olímpiques compartiran les seves experiències als Jocs Olímpics de Pekín a l' @rrob@En els jocs Olímpics de Pekín nombrosos són els esportistes tarragonins que hi van participar. A l' @rrob@ tindren la oportunitat de parlar, i felicitar, a Laia Forcadell ( l' atleta tortosina de 400metres tanques) i a Andrea Fuentes (l'esportista de natació sincronitzada que va obtenir la plata amb el seu duet amb Gemma Mengual).


Les dues esportistes tarragonines ens explicaran com va anar els Jocs Olímpics de Pekín 2008.


ArReus és el festival musical de músiques del món, que preten apropar tot allò que resulta diferent o llunyà, per tal de conèixer i descobrir altres músiques i cultures no nomès en un context musical sinò també humà. Enguany celebren la setena edició i Pitus Borràs, membre de l' AMCA ( Associació Musical de creació d'art) del festival ens informarà sobre les actuacions que coincidiran amb les festes de Misericòrdia.

També tractarem el tema dels piercings on un professional del tema ens aconsellarà i ens advertirà sobre els riscos d'un element que ha arribat a consolidar-se com un accessori més. I, finalment, com cada dimarts parlarem de temes de medi ambient.

L' @rrob@ de dilluns a divendres de 17 a 19 amb Ainhoa Irasuegui, Edel Martínez i Miriam Calderé.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!