diumenge, 14 de setembre del 2008

Punt 6 Ràdio estrena nova programació amb una aposta per l'hoquei, el món educatiu i noves propostes culturals


Punt 6 Ràdio donarà el tret de sortida a la temporada 2008-2009 amb la nova programació que començarà aquest dilluns, 15 de setembre, i ho fa amb novetats importants. L'emissora reusenca manté els tres magazines diarisde la última temporada: 'De bon matí', amb Jordi Escoda, (programa despertador), de 8 a 10 del matí; 'Avui en dia', amb Josep Cartanyà, (magazine d'actualitat local i d'entreteniment), de 12 a 2 del migdia; i 'Club cultura', amb Sílvia Sagalà, (magazine de cultura, oci i món universitari), d'1/4 de 5 a 7 de la tarda. Com a novetat d'enguany, es crea una nova fórmula diària, de dilluns a divendres, de 10 a 12 del matí, que combina microespais de cultura, salut, consum, apunts lingüístics, curiositats i música, entre altres temes.

Com a nous programes de la graella, destaquen dos nous magazines que s'emetran els dissabtes. En primer lloc, 'Un món per educar', a les 11 delmatí, un espai conduït per Tate Pallarès, adreçat a mestres, professors, estudiants i persones interessades en el dia a dia de la comunitat educativa del Baix Camp. I a les 12 del migdia, una nova versió del programa sobre temes de joventut '@rrob@', a càrrec de les estudiants de la UniversitatRovira i Virgili (URV) Ainhoa Irasuegui , Míriam Calderé i Edel Martínez, que ha estat present les tardes d'aquest estiu a Punt 6 Ràdio.

En programació musical, s'afegeixen a la graella diària d'espais musicals temàtics, de 8 a 11 de la nit, els espais 'La caixa màgica', d'AntonFigueras, i 'Retalls d'una vida', amb Víctor Llambrich. I en cinema, arriba el nou magazine 'A primera fila', de Xavier Solé, dissabtes, de 3 a 4 de la tarda, amb les estrenes de la setmana, l'actualitat del setè art i el seguiment dels certàmens i festivals de cinema d'arreu del país.

Entre les noves incorporacions, també cal esmentar el programa dominical 'Sempre és diumenge', dirigit pel radiofonista tarragoní Antoni Panadès, un magazine que conversarà amb personatges veterans destacats en el món de lamúsica, l'esport, la cultura i la societat del Camp de Tarragona i que tambécomentaran temes d'actualitat. L'espai, que s'emetrà diumenges, de 10 a 11 del matí, es completarà amb concursos i música de dècades passades.

Les retransmissions del 'Punts Fora' s'amplien amb l'hoquei

L'emissora local torna a apostar per l'esport local i inicia una nova temporada del 'Punts Fora', nom que reben les retransmissions dels partitsde fora de casa que disputa el C.F. Reus Deportiu, a la Tercera Divisió. La novetat serà la versió del 'Punts Fora' d'hoquei, que s'iniciarà el pròxim 20 de setembre amb la retransmissió del partit corresponent a la segona jornada de l'OK Lliga Tenerife – Alnimar Reus Deportiu, amb Ferran Calabuig.


Punt 6 Ràdio completarà la seva oferta esportiva amb el nou espai setmanal'Toc d'hoquei', dimarts a 2/4 de 8 del vespre, i els ja coneguts 'Fora deJoc', divendres a 1/4 de 3 de la tarda, que enguany incorpora una secciósobre el centenari del Reus Deportiu i una altra sobre l'esport minoritari,escolar i de salut de Reus; i la tertúlia sobre esport local i comarcal 'La barra del Miami', tots els dilluns a 2/4 d'1 del migdia.

1 comentari:

L'illa dels monstres ha dit...

déu ni do!! us ha quedat una programació ben atraient!

ànims i sort amb la nova temporada!!