divendres, 19 de setembre del 2008

'Prenent un vermut' entrevista els Atila per primer cop després del seu retorn


Aquesta setmana al programa 'Prenent un vermut' entrevistarem el grup més important del rock simfònic que es va fer en aquest país a mitjans dels 70, els Atila. Aquest dissabte conversarem amb tres dels quatre membres actuals d'aquesta formació gironina, que en el període 1975-1978 va editar tres discos molts influents, sobre els projectes de futur de la banda, entre els quals hi ha la possibilitat d'enregistrar nou disc, i sobre rock progressiu i simfònic.

Durant l'hora que durarà el programa recuperarem un parell de les seves peces 'clàssiques' i tindrem el privilegi d'escoltar com sonen els Atila del 2008 gràcies a un fragment d'una gravació, totalment inèdita, de la seva peça 'Reviure'. Com és habitual en aquest programa, coneixerem els músics que han estat una referència per als nostres convidats. En aquest cas, els Atila ens parlaran de la Mahavishnu Orchestra.

Amb aquesta entrevista, el programa 'Prenent un vermut' arriba a la seva fi després d'haver estat durant 12 setmanes conversant amb músics, periodistes i activistes musicals.

Foto: Els Atila Joan Punyet i Jaume Rivera prenent un vermut amb en David Sánchez.
Espai conduït per Manel Gausachs i David Sànchez.
Dissabtes, a les 12 del migdia, i diumenges, a la 1 del migdia, en reposició.