divendres, 24 de juliol del 2009

Punt 6 Ràdio sorteja aquest estiu activitats aquàtiques per la Costa Daurada


Punt 6 Ràdio ha començat a sortejar aquest mes de juliol activitats nàutiques i aquàtiques per practicar de forma gratuïta a les platges de Salou, Cambrils, Miami Platja i l'Hospitalet de l'Infant. Aquests regals són gentilesa de l'entitat organitzadora d'aquestes activitats, l'Estació Nàutica Costa Daurada.



Fins ara, ja s'han regalat viatges en catamarà per a 2 persones. I a partir de la setmana vinent, es continuarà amb sorteigs d'escursions en motonàutica i esquí bus per a 2 persones. Per aconseguir entrar en aquest sorteig només cal escoltar el programa matinal dirigit per Marta Trill, 'Fes-te l'estiu', que s'emet de dilluns a divendres, de 10:00 h a 13:30 h, i en reposició, de 20:00 h a 23:30h, i seguir les seves instruccions.



D'altra banda, el proper mes d'agost l'entitat Tarragona Blau també oferirà als oients de Punt 6 Ràdio el sorteig de dos sopars a bord d'una barca a la costa del barri del Serrallo, al Moll de Pescadors de Tarragona. Els oïdors que guanyin podran gaudir d'un àpat típic mariner regnat per una paella acompanyada d'una copa de cava. I tot això, mentre es contempla les cales i platges tarragonines. Ja ho veieu, el 'Fes-te l'estiu' us farà passar un bon estiu !


Foto: Estació Nàutica Costa Daurada