divendres, 10 de juliol del 2009

La programació d'estiu de Punt 6 Ràdio amplia els continguts que afecten els joves


Punt 6 Ràdio ha estrenat aquesta setmana la programació d'estiu, que s'allargarà fins al 20 de setembre, on s'amplia la franja horària de programes relacionats amb els joves.

El magazine central serà 'Fes-te l'estiu', dirigit per Marta Trill, que s'emetrà de dilluns a divendres, de les 10 del matí a dos quarts d'una del migdia. Es tracta d'un programa on es fa un repàs a l'actualitat local del dia i a l'agenda d'actes, inclou seccions dedicades a la música, el cinema, la cuina, els lli els castells, el món del vi, l'oferta juvenil a Reus, la igualtat i la cooperació, entre altres.

En segon lloc, també s'incorpora l'emissió del programa 'Fins que l'estiu ens separi', de dilluns a divendres, de 5 a 7 de la tarda. L'espai és fruit d'un acord de col·laboració entre Punt 6 Ràdio i la Universitat Rovira i Virgili que es tradueix amb l'emissió d'aquest programa efectuat per tres estudiants de periodisme de la URV que tracta tot tipus de temes d'interès per als joves.

Entre les novetats de la programació d'estiu destaca el nou magazine sobre el cap de setmana 'Dutxa freda', dirigit per Josep Gallofré, que sortirà tots els dissabtes, de 10 a 12 del migdia, o l'espai de música clàssica 'La Bona música', conduït per Narcís de Batlle, tots els dissabtes a les 9 del matí. La graella es completa amb propostes prou interessants com 'Prenent un vermut', una conversa distesa, sense presses i amb la companyia d'un vermut amb personatges del món musical dirigit per Manel Guasachs, que repeteix un estiu més tots els dissabtes al migdia.

La programació musical incorpora una franja horària de concerts en directe, de dilluns a divendres, de 3 a 5 de la tarda. I com la resta de l'any, es manté el contacte amb l'actualitat local i comarcal amb Punt 6 Informació, de dilluns a divendres, a les 2 de la tarda i a les 7 del vespre, i continuen els clàssics del dissabte de la graella de Punt 6 Ràdio com ara 'Cops i Flames', 'Cuando la Tierra se hace canto', 'Quatricromia' o 'Libre como el Viento'.