dissabte, 11 de juliol del 2009

Enric Hernàez serà el primer convidat de la nova temporada de 'Prenent un Vermut'


El cantant i músic barceloní Enric Hernàez serà el primer convidat de la segona temporada del programa 'Prenent un Vermut', conduït per Manel Gausachs i David Sànchez. Durant una hora escoltarem i parlarem de 'No t'oblido ni quan l'aspra nit s'obre', el darrer disc que ha publicat aquest músic sobre la poesia urbana del poeta i periodista David Castillo.


L'Enric ens explicarà com es va gestar aquest disc que fa un viatge per la memòria i pels espais que Castillo i Hernàez van compartir de petits, tot i que aleshores encara no es coneixien, als barris de Gràcia i el Carmel de Barcelona. També aprofitarem l'espai, però, per parlar de tota la seva obra, que s'estén durant tres dècades.


'Prenent un vermut' és un espai que s'emet a la programació d'estiu de Punt 6 Ràdio basat en una conversa distesa amb algun personatge del món musical, això sí, sempre acompanyats d'un bon vermut de Reus. Es dóna la peculiaritat que el programa s'enregistra en un estudi mòbil de l'emissora a Barcelona.


Foto: El músic barceloní Enric Hernàez durant l'entrevista.Prenent un vermut: Dissabtes de 12:00 h a 13:00 h i diumenges de 13:00 h a 14:00 h.
Programa conduït per Manel Gausachs i David Sànchez