dijous, 7 de febrer del 2008

Programa especial sobre el taller de ràdio fet pels joves participants del Parc de Nadal de Reus


Punt 6 Ràdio emetrà el proper divendres, 8 de febrer, a la una del migdia, dins del magazine 'Avui en dia' un programa especial sobre el taller de ràdio que l'emissora local va impartir al seu estand, del 27 de desembre al 4 de gener, durant la celebració del Parc de Nadal de Reus. En aquest espai, es podrà escoltar una selecció de les presentacions que els joves participants van poder fer des de l'estand.


Cal recordar que el taller conduït per Josep Gallofré tenia com a objectiu que els joves es convertitssin per un dia en locutors professionals de ràdio menter presentaven les seves cançons preferides davant dels seus amics i del públic assistent al parc nadalenc.


Els joves van omplenar una butlleta d'inscripció, que els dóna dret a la participació en el sorteig de tres lots de productes culturals (música, llibres, DVD,...). Precisament, en aquest programa especial la regidora d'Educació i Família de l'Ajuntament de Reus, Misericòrdia Dosaiguas, farà de ma innocent i traurà les tres butlletes guanyadores.


El programa es reposarà l'endemà dissabte, 9 de febrer, a les 12 del migdia, i dimarts vinent, 12 de febrer, al magazine 'Club Cultura', que s'emet cada dia, de les 16:15 a les 19:00 hores.
Programa especial conduït per Josep Gallofré