divendres, 22 de febrer del 2008

'Cops i Flames' emet un especial sobre les cançons dedicades al rugbi i un repàs al festival 'Autúria'


- El programa 'Cops i Flames' emetrà aquest dissabte, 23 de febrer, de 4 a 6 de la tarda, un reportatge especial sobre cançons dedicades a equips de rugbi catalans i, molt especialment, de Perpinyà. El reportatge, elaborat pel col·laborador del 'Cops i Flames' Manel Gausachs, fa un recorregut amb comentaris i cançons com ara 'Els hi fotrem', de Jordi Barre, 'Dragons', de Gerard Jaquet i Nome o 'Sempre endavant', de Pere Figueres i Àlex Lucas.


- A banda d'això, l'espai radiofònic farà un repàs a les actuacions dels artistes participants en el 3r. Festival de Cançó d'Autor 'Autúria' de Reus. Emetrem l'entrevista al Quico Pi de la Serra, que va presentar el disc dimecres al Teatre Bartrina, i contactarem amb el cantautor Roger Mas, que actua el mateix dissabte al festival. També farem cinc cèntims de com han anat la resta d'actuacions i, especialment, la del duet Sanjosex-Mazoni, que ha servit per celebrar els 19 anys en antena del 'Cops i Flames'.


- També ens referirem a altres notícies del món musical com ara la mort de la cantautora gironina Maria Laffite, una de les impulsores del moviment dels Setze Jutges.


Espai conduït per Josep Cartanyà, Jordi Pinyol, David Fernàndez i Marta Trill.

Reposició diumenges a les 4 de la tarda (amb excepció del dia en què hi ha retransmissions esportives).