divendres, 11 de juliol del 2008

Santi Arisa parlarà sobre el retorn dels Pegasus i del seu nou disc a 'Prenent un vermut'


El programa 'Prenent un vermut' entrevistarà aquest dissabte, 12 de juliol, a les 12 del migdia, al músic manresà Santi Arisa, amb motiu del retorn als escenaris dels Pegasus, que actuaran el mes de setembre al Mercat de Música Viva de Vic i el novembre al Festival de Jazz de Barcelona, entre altres llocs. Arisa també parlarà dels seus projectes 'Sardanova' i 'Taverna de Poetes'.


Precisament, el polifacètic músic editarà properament un directe gravat darrerament al Festival Barnasants que es dirà 'Taverna de poetes 3', on s'inclouen un parell de poemes musicats inèdits.
Al final de l'entrevista estrenem, en primícia, 'Glopets de mala sort (2a part)'. Es tracta d'un poema de Ferran Anell amb el qual en Santi Arisa s'hi sent molt identificat i que formarà part d'aquest 'Taverna de Poetes 3'.

'Prenent un vermut' és un dels nous espais que incorpora la graella de la programació d'estiu de Punt 6 Ràdio. Es tracta d'un programa conduït per Manel Gausachs i David Sànchez, que es basa en converses reposades i amenes amb personatges de relleu en el món de la música del nostre país (artistes, periodistes, promotors,..). Això ha estat possible gràcies a un estudi mòbil que l'emissora reusenca ha situat al centre de Barcelona. Els convidats tenen l'oportunitat de prendre un vermut de Reus mentre conversen sobre la seva experiència en aspectes de la música i la cultura del país.
Foto: A la imatge, Santi Arisa a la bateria i David Sánchez al vermut i a l'harmònica

Espai conduït per Manel Gausachs i David Sànchez
Dissabtes, a les 12 del migdia, en directe, i diumenges, a la una del migdia, en reposició.