divendres, 18 de juliol del 2008

Lluís Cabrera, a 'Prenent un vermut'


El director i fundador de l'escola de música moderna del Taller de Músics de Barcelona, Lluís Cabrera, serà el convidat aquest dissabte, al migdia, del programa d'entrevistes 'Prenent un vermut'. Els conductors de l'espai, Manel Gausachs i David Sànchez, s'interessaran per la història d'aquesta escola, pel seu mètode pedagògic i pels projectes que ha dut a terme amb músics com Tete Montoliu, Santiago Auserón, Pau Riba, Cris Juanico i Miguel Poveda, entre altres.


Lluís Cabrerà també es referirà a la seva experiència en el món del flamenc i, en concret, als treballs fets amb Miguel Poveda i què ha representat per ell artistes com l'Enrique Morente. Un altre punt d'interès de l'entrevista a Cabrera serà saber més coses sobre l'EXGAE, col·lectiu del qual forma part i que és molt crític amb l'SGAE, pel que fa a la manera que té l'organisme estatal de gestionar els drets d'autor dels seus associats.


En el transcurs del programa es podran escoltar cançons d'Enrique Morente i Lagartija Nick, Santiago Auserón i l'Original Jazz Orquestra del Taller, Pau Riba i la Big Ensemble del Taller i de Miguel Poveda.


Foto: Actuació de l'Original Jazz Orquestra del Taller.


Espai conduït per Manel Gausachs i David Sànchez
Dissabtes, a les 12 del migdia, i diumenges, a la 1 del migdia, en reposició