dimarts, 22 d’abril del 2008

Programació especial en directe des de la plaça del Mercadal


Punt 6 Ràdio emetrà, aquest dimecres, 23 d'abril, Diada de Sant Jordi,
una programació especial des de la plaça del Mercadal. L'emissora local emetrà en directe els magazines 'De bon matí', de 9 a 10 del matí, 'Avui en dia', de 12 del migdia a 2 de la tarda, i 'Club Cultura', de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda, i l'informatiu 'Punt 6 Informació', a les 2 de la tarda.

En el transcurs de la programació especial, la ràdio local conversarà amb els escriptors i escriptores Marta Magrinyà, Maria Lluïsa Amorós, Gabriel Ferré i Joan Bofarull, entre altres. També s'emetrà un reportatge sobre la trobada de casals catalans que ha té lloc aquesta setmana a Tarragona. A més, s'informarà de les activitats programades per Sant Jordi a Reus i a Cambrils.


El macroespai es completarà amb la presència de representants de llibreries, floristeries, entitats i 'conta-contes'. També s'establiran connexions periòdiques amb la plaça d'Evarist Fàbregas (àrea del Pallol), des d'on s'informarà de com viuen el dia de Sant Jordi les entitats ciutadanes. La programació també comptarà amb la presència continuada de música en català.

2 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

Això és treballar! Al bell mig de la festa !!

Anònim ha dit...

Aneu aquí que parlen de valtros...