divendres, 28 de novembre del 2008

La televisió i els reconeixements a professionals i a mitjans centraran la cloenda de les VII Jornades de Comunicació a Reus


Les VII Jornades de Comunicació finalitzaran aquest divendres, 28 de novembre, a partir de les 8 del vespre, a la sala d'actes del Centre de Lectura de Reus, amb la mirada posada en el futur de la televisió i amb el reconeixement a la trajectòria de professionals i de mitjans de comunicació.

L'acte s'obrirà, a les 8 del vespre, amb la xerrada 'Entreteniment a la televisió pública', que anirà a càrrec del Cap de Programes d'Entreteniment de TV3, Oriol Grau. Josep Oriol Grau ha estat membre de l'equip creatiu del Terrat durant 16 anys i professor de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Va formar part de nombrosos èxits de televisius, com ara 'Plats Bruts' i 'Catalans a la romana' de TV3 o ' '¿ Moncloa, dígame ?' de Tele 5. És guionista, actor i director de teatre i televisió. Dels papers que ha representat, va trascendir el personatge de Palomino.

A les 9 de la nit, l'organització de les VII Jornades de Comunicació lliurarà uns reconeixements a la trajectòria de diversos professionals i mitjans de comunicació: Ràdio L'Hospitalet de l'Infant (20è aniversari), Canal Reus TV (10è aniversari), Reus Digital (projecte innovador), GBC Comunicació (trajectòria ascendent) i un dos reconeixements a títol pòstum a Claudi Arnavat (trajectòria personal) i Joan Grífols (trajectòria personal).

A continuació, la cloenda de les Jornades anirà a càrrec del director del Programa d'Impuls de la TDT de la Secretaria de Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Daniel Condeminas, que explicarà com es troba el procés d'implantació de la TDT a Catalunya. Condeminas també és l'actual degà del Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya (CPAC).

VII Jornades de Comunicació a Reus
Dates: Del 24 al 28 de novembre, de 8 del vespre a 10 de la nit
Lloc: Sala d'actes del Centre de Lectura (c./ Major, 15, Reus)
Organitza: Punt 6 Ràdio
Foto: El cap de Programes d'Entreteniment de TV3, Oriol Grau. (Avui.cat.)