dimarts, 4 de març del 2008

'Avui en dia' emet un espai on repassa la situació de Xiapes (5 de març de 12 a 14 hores)


- El programa 'Avui en dia' inclourà demà dimecres, 6 de febrer, l'emissió d'un espai on s'analitzarà la situació de l'estat indígena de Xiapes (Mèxic). Per fer-ho, s'emetrà una entrevista a Iñaki García, representant de la Comissió Civil Internacional d'Observació dels Drets Humans (CCIODH), que va ser un dels testimonis presencials de la situació que es viu a Xiapes. L'espai es completarà amb l'emissió d'un reportatge sobre la comunitat indígena de Xiapes.
Precisament Iñaki García, juntament amb Ernesto Ledesma, president del Centre d'Anàlisi i Investigacions Socials i Econòmiques (CAPISE), centraran l'acte de presentació del vídeo sobre la 'VI Visita de la Comissió Civil Internacional d'Observació dels Drets Humans (CCIODH)' que tindran lloc, a les 19:30 hores, al Centre de Lectura de Reus. Després de la projecció del vídeo, Ledesma parlarà sobre la situació de Xiapes i, en concret, denunciarà les agressions i amenaces que han patit recentment els pobles indígenes zapatistes. Aquest acte està organitzat conjuntament per la CCIODH, el CAPISE, el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Reus, la Regidoria de Solidaritat i Cooperació i l'ONG Societat Civil, Cultural i Solidària per la Pau 'La Reus'.
- A banda d'aquest contingut, el magazine d'actualitat de Punt 6 Ràdio parlarà amb membres de l'Esplai l'Albada de Reus sobre un nou servei gratuït de ludoteca que s'ofereix a la ciutat.

- Com tots els dimecres, parlarem sobre medi ambient am l'Esther Àvila, tècnica de l'Espai d'Informació Ambiental de Reus.

- Sabrem més coses de l'actualitat cambrilenca gràcies als companys de Revista Cambrils.

Espai conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit