- Avui coneixerem el receptari 'Olles, cassoles i tupins. Els fogons a la Selva del Camp', de la Cooperativa Agrícola de la Selva (Coselva), que ha esdevingut finalista en els Gourmand World Cookbook Awards, entre els millors llibres de cuina del món.
- Seguirem parlant de gastronomia, de cuines del món, amb el Jesús Rojo.
- Repetirem el reportatge emès fa un temps sobre l'oficialitat del català a Europa.
- Farem un resum de notícies sobre la valoració de la Setmana Santa en diversos àmbits.
Programa conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit
- Seguirem parlant de gastronomia, de cuines del món, amb el Jesús Rojo.
- Repetirem el reportatge emès fa un temps sobre l'oficialitat del català a Europa.
- Farem un resum de notícies sobre la valoració de la Setmana Santa en diversos àmbits.
Programa conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada