dimecres, 17 de març del 2010

Punt 6 Ràdio oferirà diumenge un especial sobre la Final Intercontinental d'hoquei i el partit C.F.Vilanova - C.F. Reus


Punt 6 Ràdio, Reus Digital i Cop d'Ull oferiran el proper diumenge, 21 de març, a les 5 de la tarda, una producció esportiva conjunta que es traduïrà en l'emissió d'un programa especial dedicat a la final de la Copa Intercontinental d'hoquei que disputaran el Tecnol Reus Deportiu i el Petroleros YPF de Mendoza (Argentina). Durant l'especial, es connectarà de forma simultània amb el camp dels Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú per oferir els detalls del partit de la Tercera Divisió ente el C.F. Vilanova i el C.F. Reus Deportiu.Cal recordar que la Copa Intercontinental enfronten els campions d'hoquei d'Europa i Amèrica del 2009. Els argentins arribaran a la ciutat de Reus aquest dijous i la deixaran el dilluns següent. Des de l'organització d'aquest esdeveniment, Reus Esport i Lleure (RELL), s'ha manifestat que aquesta té un cost d'entre els 40.000 i 50.000 euros.

El president del Reus Deportiu, Joan Sabater, ha animat la afició perquè vagi a veure el partit. Sabater ha comentat que la situació de l'equip roig-i-negre enguany és molt irregular i cal més que mai la calor de la afició. Es tracta de la única copa que encara no està en les vitrines de l'equip roig-i-negre i, en cas d'aconseguir-la, situaria el Reus Deportiu com l'únic club del món amb tot el palmarès complert.

D'altra banda, el C.F. Reus Deportiu viatja diumenge al camp del C.F. Vilanova on intentarà aconseguir una victòria que els permeti apropar més al líder de la Tercera Divisió, l'Hospitalet, ara a 5 punts.
FOTO: Reus Digital