dimecres, 24 de febrer del 2010

'Especial Haití' a Punt 6 Ràdio


El programa 'Societat Limitada' us oferirà aquest dijous, 25 de febrer, de 7 a 8 del vespre, una edició especial en solidaritat amb el poble d'Haití. L'espai setmanal sobre el món de la discapacitat convidarà testimonis de l'ONG Unitat Canina K-9 de Creixell, així com representants d'altres organitzacions no gubernamentals com el Comitè Òscar Romero o Creu Roja i de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, entre altres. També intervindrà la regidora de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Reus, Pilar Pérez, que explicarà l'ajuda que es gestionarà des del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de Reus.


Com a conseqüència de la magnitud de la catàstrofe i de les deficients condicions sanitàries que se'n deriven, es preveu que milers de persones quedaran de forma irreversible en situació de discapacitat. Per aquest motiu, el 'Societat Limitada' farà especial èmfasi a la situació de les persones amb discapacitat d'aquell país.


Des del programa es convida a l'audiència a fer les seves aportacions solidàries al següent compte bancari de K-9 Creixell : 2073-0119-67-0110194941. A la vegada, també es poden enviar missatges de suport a la iniciativa pel programa al correu: societat.limitada@gmail.com.


Societat Limitada: Dijous 19:30 h i diumenges a les 18:30 h en reposició (horaris habituals)
Equip del programa: Fracesc Xavier Nogués, Rafael Sánchez i Pere Agramunt.