dimecres, 16 de desembre del 2009

Punt 6 Ràdio s'adhereix a la campanya 'Tots som capital'


Punt 6 Ràdio s'ha adherit a l'Acte Acadèmic 'Tots som capital' convocat per la Plataforma d'entitats de Reus, que tindrà lloc el proper dilluns, 21 de desembre del 2009, a dos quarts de 9 del vespre, al Teatre Fortuny.


L'emissora local de Reus subscriu el comunicat de la plataforma ciutadana que recorda que la voluntat de demanar el canvi de denominació de l'aeroport 'ha estat l'últim d'una sèrie de moviments estratègics que, durant els últims mesos, han tingut com a objectiu la nostra ciutat'. La plataforma lamenta que aquests moviments 'només han servit per desestabilitzar i generar un estat d'0pinió que en res afavoreix el bon ambient que hauria d'imperar en les relacions entre les dues principals ciutats de la nostra demarcació'.



Les entitat signants, entre elles Punt 6 Ràdio, 'no volen alimentar un debat estèril que només serveix per provocar tensions' i, per aquest motiu, la societat civil de Reus 'entén que cal donar un pas endavant que serveixi per centrar el debat en allò que és cabdal: el progrés del nostre territori'.


Per això, l'emissora demana als seus membres i a la seva audiència l'assistència a l'Acte Acadèmic 'Tots som capital', un acte que vol servir per reivindicar la força de ciutats i pobles de la demarcació alhora d'ajudar i contribuir a millorar la nostra qualitat de vida. Reus és Capital com ho són tots els pobles de casa nostra que, en la justa mesura de les seves possibilitats, també ajuden a fer gran el nostre país.


'Tots som capital' : Dilluns 21 de desembre del 2009 (20:30 h).