dimecres, 23 de setembre del 2009

El col·lectiu En Veu Alta inicia diumenge la versió radifònica del cicle de lectures dramatitzades

El col·lectiu En Veu Alta, vinculat al Centre de Lectura de Reus, iniciarà el proper diumenge 27 de setembre, a dos quarts d'onze del matí, a Punt 6 Ràdio, l'adaptació radiofònica del cicle de lectures dramatitzades que es pot veure a la sala d'actes de l'ateneu el segon dijous de cada mes. Totes les sessions que fa habitualment el col·lectiu es podran seguir novament els diumenges cada quinze dies a la ràdio. A més, els actors i actrius del col·lectiu dirigit per Dolors Juanpere aprofiten els enregistraments a l'estudi de l'emissora com a assaig abans de portar les lectures davant del públic.

D'altra banda, la versió radiofònica d'En Veu Alta' també emetrà textos exclussius per a l'emissió i posarà l'accent en la varietat dels escriptors i en la presència d'autors locals. L'acord entre el col·lectiu i l'emissora reusenca també contempla el lliurament posterior d'aquests programes de ràdio al fons de la Videoteca del Centre de Lectura per tal que tots els socis i sòcies de l'entitat puguin escoltar-los quan vulguin.

Aquest és el calendari d'emissions programades per als propers mesos:

Diumenge 27 de setembre

Selecció de poemes de Joan Margarit

Diumenge 11 d'octubre

Fragments de 'La caiguda de la casa Usher', d'Edgar Allan Poe, amb motiu dels 200 anys del naixement de Poe, l'any 1809. Traducció de Carles Riba.

Diumenge 25 d'octubre

Selecció de poemes de Josep Maria Segarra del llibre 'Cançons de rem i de vela'

Diumenge 8 de novembre

Recull de contes misògins de Patricia Highsmith. Traducció d'Àlex Susanna.

Diumenge 22 de novembre

Fragments de textos de Xavier Amorós.

Diumenge 6 de desembre

Selecció de poemes de J.V. Foix.

Diumenge 20 de desembre

Fragments de la narració 'El nebot de Wittgenstein', de Thomas Bernhard. Traducció de Josep Murgades.

Diumenge 3 de gener

Recull de sonets de Shakespeare d'El carrer dels sonets', exposició audiovisual produïda pel Centre d'Art Cal Massó i realitzada per Produccions Juan Desafinado.

Diumenge 17 de gener

Recull de poemes de Gabriel Ferrater.

En Veu Alta: Diumenges a les 10:30 h (cada quinze dies)