dijous, 5 de febrer del 2009

Alumnes del CNL de Reus d'origen estranger protagonitzaran una tertúlia setmanal a Punt 6 Ràdio


La Fundació Caixa Sabadell va premiar el projecte 'De tot a Reus' de Punt 6 Ràdio. Es tracta d’una tertúlia radiofònica setmanal adreçada a la comunitat immigrant de Reus i a la població autòctona. Els tertulians que intervindran en els programes, alumnes de Bolívia, Romania, el Marroc, Costa Rica, Brasil i Rússia, inscrits als cursos per a no catalanoparlants del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus, es dividiran en dos grups i parlaran de temes relacionats amb la convivència ciutadana: habitatge, ofertes de feina, festes i costums, educació, oci, cuina, gustos musicals, relacions i amistat, entre d’altres, i s’establirà com a hàbit que el català sigui la llengua de comunicació entre ells.

Les tertúlies radiofòniques, moderades per Sílvia Sagalà, que s’hauran gravat els dissabtes al matí, sortiran en antena el dissabte al migdia i la primera serà el dia 7 de febrer, a les 14 h, i es repetirà l'endemà dia 8, a les 18 h. L'espai serà setmanal i es podrà seguir al Baix Camp, Tarragonès i Alt Camp pel 99.8 FM o a http://www.punt6radio.cat/.

Convé destacar que la primera emissió de 'De tot a Reus' coincideix amb els actes commemoratius del 20è aniversari del Consorci per a la Normalització Lingüística que organitza el CNL de l’Àrea de Reus amb el suport de la Regidoria de Política Lingüística que també celebra el desè aniversari. El programa festiu s’ha completat amb una xerrada de Màrius Serra el dia 3 de febrer al Centre de Lectura i una obra de teatre el dia 6 a l'Orfeó Reusenc, a càrrec de parelles lingüístiques del programa 'Voluntariat per la llengua' i balls tradicionals de Colòmbia a càrrec del grup de danses de l'associació AINCO.


De tot a Reus: Dissabtes a les 14:oo h i diumenges a les 18:00 hores.



FOTO: D'esquerra a dreta, l'Emília (Romania), la Mirena (Bolívia) i el Víctor (Costa Rica), als estudis de Punt 6 Ràdio.

1 comentari:

Jordi Pinyol ha dit...

Sigueu benvinguts i benvingudes!