dilluns, 30 de juny del 2008

Punt 6 Ràdio aposta aquest estiu per una fórmula de música i actualitat i per temes que afectin els joves


Reus.- Punt 6 Ràdio donarà el tret de sortida a la programació d'estiu aquest dimarts, 1 de juliol, que s'allargarà fins el dia 11 de setembre. L'emissora reusenca ha introduït canvis notables respecte a la programació d'hivern ja que els magazines habituals 'De bon matí', 'Avui en dia' i 'Club Cultura' se'n van de vacances i donaran pas a la nova fórmula '52 dies' i al magazine '@rrob@'.

Cada dia, de dilluns a divendres, de les 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, Marta Trill conduirà el macroprograma '52 dies', una fórmula que combinarà cada hora notícies d'actualitat local i comarcal, un espai d'entrevistes, l'agenda del dia i música.

Una altra novetat important de la programació d'estiu és la incorporació del magazine '@rrob@', el nom del programa que un grup d'estudiants de la Universitat Rovira i Virgili (URV) farà, de dilluns a divendres, de 5 a 7 de la tarda, a Punt 6 Ràdio. A l'@rrob@' es tractaran temes d'interès general, però especialment, aquells que afecten més els joves: cultura, emprenedoria, cultura de lloguer, oportunitats laborals, oci, tendències, medi ambient, cooperació, esports, noves tecnologies, estudiar a l'estranger, mobilitat i transport públic, entre d'altres. Es tracta d'una clara aposta de l'emissora reusenca per donar cabuda a les inquietuds dels joves del Camp de Tarragona.

Prenent un vermut de Reus, a Barcelona

La graella de la programació d'estiu també incorpora nous espais setmanals com 'Prenent un vermut', un programa conduït per Manel Gausachs i David Sànchez, que es basarà en converses reposades i amenes amb personatges rellevants del món de la música del nostre país (artistes, periodistes, promotors,..), com ara Miquel Gil, Santi Arisa, Lluís Cabrera, Juan Miguel Morales, Joan Masdéu, Big Mama o Roger Mas, entre altres. Això ha estat possible gràcies un estudi mòbil que Punt 6 Ràdio ha situat al centre de Barcelona. Els convidats tindran l'oportunitat de prendre un vermut de Reus mentre conversen sobre la seva experiència en aspectes de la música i la cultura del país. El programa s'emetrà tots els dissabtes, a les 12 del migdia.

Altres programes

D'altres espais que s'afegeixen aquest estiu seran 'Viatges', amb Santi Nogués, un recorregut per diversos països del món que s'emetrà, de dilluns a divendres, a 2/4 de 2 del migdia. La secció d'històries del cinema 'Dues setmanes en una altra ciutat', que condueix Sergio Sánchez, la trobarem els mateixos dies, a 2/4 de 5 de la tarda. El cap de setmana dóna continuïtat a la majoria de programes amb algunes excepcions com ara 'Solstici en sol major', programa de música clàssica conduït per Jordi Escoda, que s'emetrà dissabtes i diumenges a les 9 del matí, o l'espai de 'revival' d'Antoni Panadès que s'emetrà diumenges a la mateixa hora.