dilluns, 5 de maig del 2008

Imatges del 'Cops i Flames' en directe des de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca

Tal i com us apuntàvem en el post anterior, en Jordi Pinyol, la Marta Trill i el David Fernàndez, tres dels membres del programa 'Cops i Flames' van realitzar, dissabte passat de quatre a sis de la tarda, l'espai en directe des de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca. El Josep Cartanyà, quart membre i fundador del programa, es va quedar a l'estudi de Punt 6 Ràdio a Reus coordinant l'emissió en directe.

Aquí en teniu algunes imatges:

D'esquerra a dreta: Marta Trill, Jordi Pinyol i David Fernàndez.

El 'Cops i Flames' entrevistant els cantautors Pep Gimeno 'Botifarra' i Nestor Munt.

El cantautor Cesk Freixas també va passar per l'estand del 'Cops i Flames'.

3 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

Manllevo les fotos per a la meva "col·lecció particular":

http://picasaweb.google.es/dimoniet1960/9aFiraDeMSicaAlCarrerDeVilaSeca

;)

Signat: un dels que surten a les fotos...

Anònim ha dit...

No entenc res. El Cops i Flames el van crear en Cartanyà i en Sugrañes fa molts anys però van ser ells dos. No entenc perquè hi apunteu al Cartanyà com a quart convidat quan dels altres tres no hi havia ningú. Eren ells dos sols i punt. Ja em direu quelcom.

Jo hi era

Jordi Pinyol ha dit...

ACLARIMENT PER A L'ANÒNIM D'AQUÍ A DALT:

El Cops i Flames el van crear Josep Cartanyà i Jordi Sugranyes. Fins aquí d'acord. Això era l'any 1989. Des d'aleshores l'equip del programa ha anat canviant però el Josep Cartanyà s'hi ha mantingut des del primer dia. Caldria que rellegissis el post ja que en cap cas s'hi diu que el Cartanyà fós un dels convidats del programa. El que s'hi diu és que ell es va quedar als estudis de l'emissora per fer les tasques de coordinació i les connexions corresponents i la resta de l'equip (format actualment per David Fernàndez, Marta Trill i Jordi Pinyol, que és qui escriu aquest aclariment) vam estar, de 4 a 6 de la tarda de dissabte, a Vila-seca just al costat de l'escenari de la plaça de les Voltes per fer el programa des d'allí. Confio que amb aquesta puntualització la cosa t'hagi quedat més clara.