dimecres, 20 de febrer del 2008

'Cops i Flames' celebra 19 anys amb el concert de Sanjosex i Mazoni de l''Autúria'

El programa degà de la música en català 'Cops i Flames' de Punt 6 Ràdio organitzarà conjuntament amb l'Associació per a la Música Creativa i Actual (AMCA) el concert que el duet Sanjosex i Mazoni faran aquest divendres, 22 de febrer, a les 11 de la nit, al Racó de la Palma de Reus, programat en el marc del 3r Festival de cançó d'autor 'Autúria' de l'AMCA. Amb aquest duet 'excepcional', donat que Carles Sanjosé (Sanjosex) i Jaume Pla (Mazoni) s'han ajuntat per l'ocasió, el programa radiofònic celebrarà el seu 19è aniversari en antena.

El 'Cops i Flames' es va començar a emetre a Punt 6 Ràdio (aleshores Ràdio Músic Club) el dia 14 de gener del 1989. Per tant, el passat 14 de gener d'enguany es van complir 19 anys de l'inici. Els membres del programa, Josep Cartanyà, Jordi Pinyol, David Fernàndez i Marta Trill, han volgut celebrar-ho col·laborant amb l''Autúria' amb un concert protagonitzat per dos músics que es troben a primera fila de l'actual escena musical catalana, amb propostes que es diferencien força dels productes convencionals. I és que històricament el 'Cops i Flames' sempre s'ha caracteritzat per donar suport especialment a les propostes musicals innovadores o que aporten alguna cosa de nou al mercat.

El clàssic de la música catalana es pot seguir tots els dissabtes, de 4 a 6 de la tarda, a Punt 6 Ràdio (99.8 FM) i, diumenges, a la mateixa hora, en reposició. També es pot escoltar per Internet des de qualsevol altre punt que no sigui el Camp de Tarragona (http://www.punt6radio.cat/).