dimecres, 30 de gener del 2008

Punt 6 Ràdio emet un especial sobre l'oficialitat del català a Europa


'El català, llengua oficial a Europa', així és com s'anomena el reportage que Punt 6 Ràdio (99.8 FM i www.punt6radio.cat) emetrà demà dijous, 31 de gener, a les 13:00 hores, dins del magazine 'Avui en dia', i que es tornarà a emetre de forma íntegra el proper diumenge, 3 de febrer, a les 13:00 hores. Es tracta d'una producció editada per l'Associació Conèixer Catalunya, que ha comptat amb el suport de Catalunya Ràdio, Audiovisuals de Sarrià, la Generalitat de Catalunya, partits polítics, europarlamentaris i institucions, entitats i personalitats rellevants de la nostra cultura.

En aquest programa de ràdio es podrà escoltar documents com ara poemes sobre la temàtica de Jacint Verdaguer, Joan Maragall i Salvador Espriu o el discurs de Pau Casals davant de les Nacions Unides. L'eix central de l'especial serà un diàleg que mantindran Josep M. Puig Salellas i Miquel Strubell, així com les manifestacions d'alguns dels polítics representants de Catalunya a la Unió Europea. D'aquesta forma, l'emissora reusenca col·labora amb l'Associació Conèixer Catalunya a l'hora de difondre aquest programa especial.

A banda d'això, l''Avui en dia' d'aquest dijous us proposarà com sempre un viatge, en aquesta ocasió, la segona part del viatge a Romania, amb el Santi Nogués. També comentarem altres temes d'actualitat local.

Avui en dia: Dijous, de 12 a 14 hores del migdia, i la repetició a la mitjanit

Espai conduït per Josep Cartanyà

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt interessant la iniciativa. Desconec si dediqueu algun espai habitual a la llengua catalana pròpiament dita (ús social, dialectes, treballs publicats, legislació vigent,...) més enllà de la literatura.

Anton Baiges