dissabte, 23 de gener del 2010

Punt 6 Ràdio retransmetrà la final de la Copa Continental d'hoquei


L'equip del 'Punts Fora Hoquei' es desplaça aquest diumenge, 24 de gener, a les 5 de la tarda, fins al pavelló de l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d'Anoia per retransmetre la final de la Copa Continental (Supercopa d'Europa d'hoquei) que enfrontarà el Club Hoquei Mataró i el Tecnol Reus Deportiu.


La retransmissió del partit comptarà amb la narració de Ferran Calabuig i els comentaris de Carles Rull. Cal recordar que aquesta competició la disputen els campions de la Copa d'Europa 2009, el Reus Deportiu, i de la Copa CERS 2009, el C.H. Mataró. Es tracta d'un dels dos títols, juntament amb la Copa Intercontinental, que encara no figura en les vitrines de l'equip roig-i-negre. Si el Reus aconsegueix aquestes copes, com la de diumenge, serà l'únic equip del món que disposarà de tot el palmarès possible de títols.

I el 'derby' de futbol

D'altra banda, el mateix diumenge, a les 12 migdia, 'Punts Fora Futbol' us oferirà la retransmissió del partit de la 22a jornada de la Tercera Divisió de futbol entre La Pobla C.F. i el C.F. Reus Deportiu. El derby entre l'equipo reusenc i el filial del Nàstic comptarà amb la narració de Josep Gallofré.



FOTO: El capità del Tecnol Reus Deportiu, Jordi Garcia, vol tornar a enlairar diumenge un nou trofeu per al conjunt del Baix Camp.