divendres, 18 de desembre del 2009

Lax'n'Busto al 'Cops i Flames'


El grup vendrellenc Lax'n'Busto presentarà aquest dissabte al 'Cops i Flames' el seu nou treball gravat en directe 'A l'Apol·lo', que va servir per presentar el seu anterior treball en estudi 'Objectiu: La lluna'. Es tracta del tercer àlbum en directe dels Lax'n'Busto, que ja fa vint anys que trepitgen els escenaris catalans.

Amb el CD i el DVD 'A l'Apolo', la banda reiventa la seva imatge, sobretot després dels concerts a l'Auditori del Vendrell del 96 i el recull de la Gira 'Amb tu' del 2004. Es tracta, però, del primer concert en directe gravat amb el nou cantant de la banda, Salva R. Alberch, enregistrat a la sala Apolo de Barcelona el passat 1 d'octubre. 26 cançons al DVD i 18 al CD que recullen la majoria de peces del seu darrer disc 'Objectiu: La lluna' i que fan un repàs a la trajectòria pels seus darrers discos.

El documental 'Lax'n'Busto a l'Apolo', realitzat per Pol Fuentes, s'inspira en el concepte de les pel·lícules-concert dels anys setanta, com ara The Song Remains the Same, de Led Zeppelin. És un directe energètic sobre un decorat lunar, que inclou a més un 'making-off' i els clips dels últims àlbums.

A banda de la presència dels Lax, el 'Cops i Flames' es farà ressò aquesta setmana de la presentació del nou disc de Gerard Quintana 'De terrat en terrat' a Barcelona i de la mort del músic d'origen argenti Mike Ribas, que va col·laborar força temps amb el cantautor targarí Xavier Ribalta, entre altres coses.

Cops i Flames: Dissabtes (16:00 h 18:00 h) i diumenges a la mateixa hora (reposició)
Equip del programa: Josep Cartanyà, Jordi Pinyol, David Fernàndez, Marta Trill i Manel Gausachs.