dijous, 19 de novembre del 2009

Punt 6 Ràdio i el Taller Baix Camp estrenen 'Punt de Trobada', un programa fet per persones amb discapacitat


El proper diumenge, 22 de novembre, a les 6 de la tarda, Punt 6 Ràdio donarà el tret de sortida al programa 'Punt de Trobada', una producció del Taller Baix Camp i de l'emissora local de Reus, que ha comptat amb el suport de l'Obra Social de Caixa Tarragona. Es tracta d'una tertúlia radiofònica dirigida per la coordinadora del projecte Anna Domingo, del Taller Baix Camp, que compta amb el suport tècnic de Sílvia Sagalà, i que està protagonitzada per un grup d'autogestors de l'aquesta entitat que tenen un grau de discapacitat intel·lectual entre un 33% i un 50% aproximadament.


Aquesta és la versió radiofònica del 'Punt de Trobada', l'espai de trobada de les persones amb discapacitat intel·lectual del Taller Baix Camp i de les seves famílies i que, a més, esdevé l'espai on facilitar la relació de l'associació amb el seu entorn mitjançant activitats.


El 'Punt de Trobada' es va posar en marxa a l'any 2008 per a oferir una mes àmplia varietat de suports, tant a les persones amb discapacitat intel·lectual com a les seves famílies per tal de millorar la seva qualitat de vida. En ell s'hi duen a terme el Servei de Lleure i Esport i el Servei de Suport a les famílies.

Segon programa sobre discapacitat

'Punt de Trobada' és el segon programa que gira al voltant de la temàtica de la discapacitat que emet l'emissora reusenca. Per quarta temporada consecutiva, Acció Cívica Antibarreres Socials del Camp de Tarragona (ACABS) elabora el programa 'Societat Limitada' tots els dijous, a dos quarts de 8 del vespre, i que enguany compta amb la col·laboració de l'Associació Down Tarragona.

Aquest programa, de 30 minuts, tracta i informa sobre tot tipus de discapacitats i dels diferents aspectes de la problemàtica : social, laboral i educativa, entre altres. Durant la temporada es poden escoltar diferents reportatges especials. Un d'ells es realitzarà des de l'Institut Guttmann, un hospital neuro-rehabilitador especialitzat en l'atenció integral dels lesionats medulars i altres patologies derivades d'un fet traumàtic.


FOTO: Alumnes del taller Baix Camp acompanyats de la coordinadora del projecte, Anna Domingo (segona per l'esquerra) i d'Antoni Randuà, president del Taller Baix Camp (primer per la dreta).


Punt de Trobada: Diumenges (18:00 h) al 99.8 FM o a http://www.punt6radio.cat/