dissabte, 6 de juny del 2009

'Cops i Flames' entrevista Al Tall


El programa 'Cops i Flames' conversarà aquest dissabte el músic i compositor d'Al Tall, Vicent Torrent, per parlar sobre el nou treball de la històrica banda valenciana 'Vergonya, cavallers, vergonya'. En aquest disc també s'ha convidat els reconeguts artistes Tomeu Penya (Mallorca) i Jan Maria Carlotti (Occitània). El títol del disc i de l'espectacle fa referència, segons el 'Llibre dels Feits', a unes paraules del rei Jaume I quan reptava l'honor dels seus cavallers que no es decidien a tirar endavant a l'inici de la complicada batalla de Portopí durant la conquesta de Mallorca. El repertori gira entorn a lo'obra de Jaume I, en motiu del 800 aniversari del seu naixement.

D'altra banda, en el programa d'aquest cap de setamna també sentirem unes declaracions de Txarli Brown, en motiu del disc de mescles 'Más Achilifunk', on hi apareixen versions de cançons de rumba catalana de Ai, Ai, Ai, Gertrudis, Los Manolos o la Troba Kunk-fu, entre d'altres. També sentirem grups que ja s'han presentat al concurs 'Enganxa't a la música 2009'.

I com sempre, comptarem amb novetats discogràfiques com el nou treball del grup Élena i l'habital agenda de concerts de la setmana.

Cops i Flames: Dissabtes i diumenges de 4 a 6 de la tarda.
Programa realitzat i presentat per Josep Cartanyà, Jordi Pinyol, David Fernàndez i Marta Trill.