dissabte, 31 de maig del 2008

'Punts Fora' es desplaça a Múrcia amb el C.F. Reus per seguir el 'play-off- d'ascens a Segona B


- El programa 'Punts Fora' es desplaçarà demà diumenge, 1 de juny, al migdia, a Múrcia, per retransmetre en directe el partit Sangonera At - C.F. Reus Deportiu, corresponent al partit de tornada de la primera eliminatòria del 'play-off' d'ascens a Segona B. L'equip del 'Punts Fora', Jordi Garcia i Josep Gallofré, explicaran els detalls d'aquest partit, on els jugadors de Ramon Maria Calderé hauran de defensar el resultat favorable del partit d'anada 1-0.


Durant la retransmissió del partit, el 'Punts Fora' connectarà amb l'estadi municipal de Reus per saber com ha acabat la final espanyola de futbol americà que disputaran Imperials Reus - Giants València.


Punts Fora: Diumenge, a 3/4 de 12 del migdia.
Conductors: Jordi Garcia i Josep Gallofré

La ràdio en directe des de l'IES Josep Tapiró.

El dilluns 2 de juny

El magazín "de bon matí" de Punt 6 Ràdio realitzarà un programa especial amb la participació de tota la comunitat educativa.

Una vintena d' alumnes de 4art d'ESO que estan realitzant el taller de ràdio a l' IES Josep Tapiró de Reus (activitat inclosa en el Pla Educatiu d'Entorn de la ciutat) participaran en l'emissió del programa i la realització d' entrevistes, debats i tasques de producció del magazín radiofònic.
El programa, de 8 a 11 del matí, oferirà un ampli ventall de les activitats del centre amb la participació de l'alumnat.L' IES Josep Tapiró fa dos anys que realitza els "tallers de ràdio"en el marc del Pla Educatiu d'Entorn a Reus amb la col·laboració de Punt 6 Ràdio.
L'emissora local ha col·laborat com a entitat amb les activitats audiovisuals del centre a més a més de participar directament amb el Pla Educatiu d'Entorn des de els seus inicis a la ciutat de Reus.
Enguany, l'IES Josep Tapiró ha posat en marxa un petit estudi de ràdio perquè els alumnes dinamitzin una activitat radiofònica que va iniciar-se per Sant Jordi durant tot el dia i també a les hores de lleure dos dies per setmana , projecte que és consolidarà durant el curs vinent.

divendres, 30 de maig del 2008

Avanç de continguts: 'Avui en dia' (30 de maig de 12 a 14 hores)


- En l'espai dedicat al món casteller, conduït per l'Enric Puyuelo, entrevistarem el cap de colla dels Xiquets de Reus, Rafa Llamas.

- Parlarem amb l'Ana Mulet de les actvitats previstes el mes de juny al Parc Natural del Montsant.

- Prèvies del partit de tornada del 'play-off' d'ascens a Segona B, Sangonera AT- C.F. Reus Deportiu, i del primer partit de la final de l'OK Lliga, F.C. Barcelona Solis - Alnimar Reus, Deportiu. També comentarem els emparellaments del Reddis en la lligueta d'ascens a Primera Regional.

- El programa 'De bon matí', que condueix el Jordi Escoda, s'emetrà en directe dilluns des de l'IES Josep Tapiró. Amb ell parlarem sobre aquesta iniciativa que forma part de l'activiutat realitzada en el marc del Pla d'Entorn Educatiu de la ciutat de Reus.

- 'A Tarragona manxen', amb Maria Rosa Martí.
FOTO: Etno.cat
Programa conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit

dimecres, 28 de maig del 2008

Avanç de continguts: 'Avui en dia' (29 de maig de 12 a 14 hores)


- Tractarem del concepte d''slow-food', que surt en contraposició al conegut 'fast-food' i que aposta per uns hàbits alimentaris més saludables.

- Parlarem de la 51a Fira Multisectorial de Cambrils amb el regidor de Promoció de Ciutat del municipi, Oliver Klein.

- Contactarem amb els organitzadors dels autocars que es desplaçaran diumenge a Múrcia per donar suport al partit de tornada del 'play-off' d'ascens a Segona B que disputarà el C.F. Reus Deportiu contra el Sangonera AT.

- Coneixerem un programa de la casa. Avui un dels espais musicals clàssics de Punt 6 Ràdio, 'Toc de Queda', conduït per Gerard Carceller.

- Viatjarem amb en Santi Nogués.

Foto: Cartoon Stock.
Espai conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit

Avanç de continguts: 'Avui en dia' (28 de maig de 12 a 14 hores)


- Avui parlarem d'herbes remeieres amb la biològa, Judith Mira, a propòsit d'un curs organitzat pel GEPEC-Ecologistes de Catalunya al Pirineu ribagorçà.

- Com tots els dimecres, l'espai sobre medi ambient, amb l'Ester Àvila.

- Entrevistarem el professor Antoni Mirete, de l'IES d'Horticultura i Jardineria de Reus, coordinador del curs de Prevenció de Riscos Professionals adreçat a treballadors de tots els sectors.

- Connectarem amb Revista Cambrils, per saber més coses de l'actualitat del municipi.

- Repàs a l'actualitat local i comarcal.


Espai conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit

dimarts, 27 de maig del 2008

Avanç de continguts: 'Avui en Dia' (27 de maig de 12 a 14 hores)


- Conversarem amb el president de la Comissió de Comerç Interior de la Cambra de Reus, Dídac Rodríguez, per parlar del primer aniversari de la revista 'Ser botiguer' i d'aquelles iniciatives per millorar la qualitat del sector.

- Coneixerem una curiosa iniciativa d'un empresari de Mallorca que sorteja pisos a 150 euros.

- Demà comença el cicle de taules rodones 'Parlem de festa', organitzat per Carrutxa, que tindrà lloc els dies 28 de maig i 3, 12 i 18 de juny a l'Arxiu Històric Municipal de Reus. Escoltarem la reposició de l'entrevista emesa pel programa 'Club Cultura'.

- L'espai de cuines del món, amb el Jesús Rojo.

- L'informatiu d'Amnistia Internacional.

- Recordarem el Reus d'abans, amb l'Antoni Zaragoza.


Espai conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit

dimecres, 21 de maig del 2008

Avanç de continguts: 'Avui en dia' (21 de gener de 12 a 14 hores)


- Un grup de veïns del Barri Fortuny de Reus reclamaran, a través del programa, que es facin mesures per disminuir la velocitat dels vehicles i l'accidentalitat en aquesta zona.

- Connectarem amb els companys de Revista Cambrils per conèixer l'actualitat del municipi.

- Parlarem de la fira 'Autoprimavera', que se celebra aquest cap de setmana al Palau de Fires i Congressos de Reus.

- L'espai d'informació ambiental, amb l'Ester Àvila


Foto: Carles Fargas


Espai conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit

dimarts, 20 de maig del 2008

Avanç de continguts: 'Club Cultura' (20 de maig de 16:15 a 19h).


- La Tarraco Viva arriba a la seva X edició, avui parlarem amb Magí Seritjol director tècnic del festival, qui ens explicarà les novetats d’aquest any i com és plantejarà el fesitval a partir d’ara.
- Com tots els dimarts anirem de viatge, aquesta setmana ho farem amb Jordi Foraster.
- Avui parlarem de llibres, ho farem amb Mònica López i les seves recomanacions literàries.
- Una vegada més Victor Rubio i Vicenç Torrent ens donaran l'especial visió de la 'humanitat en perill'.
Espai conduït per Sílvia Sagalà
Reposició a les 2h de la matinada

Avanç de continguts: 'Avui en dia' (20 de maig de 12 a 14 hores)


- Reus celebrarà el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones, el 28 de maig, amb l'organització de la jornada 'Donar a llum a Catalunya'. Ens explicarà més detalls la regidora de Participació i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus, Pilar Pérez.

- Entrevistarem el representant de l'Associació Excursionista Catalunya de Reus, Francesc Sanromà, per frer-nos ressò de la XII Caminada Reus-Prades-Reus, que tindrà lloc diumenge, dia 1 de juny.

- Les cuines del món, amb el Jesús Rojo.

- La secció 'El Reus d'abans', que condueix l'Antoni Zaragoza, dedicarà el seu temps a recordar les fonts de la ciutat.

- Escolatrem l'informatiu d'Aministia Internacional.

- Comentarem el resultat dels emparellaments del 'play-off' d'ascens a Segons B, amb el Jordi Garcia.

Espai conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit

divendres, 16 de maig del 2008

Punt 6 Ràdio seguirà diumenge la última jornada de lliga al 'Punts Fora'


L'equip del programa 'Punts Fora' es desplaçarà aquest diumenge, 18 de maig, a les 12 del migdia, al Camp Municipal Joan Baptista de Sant Boi de Llobregat per retransmetre en directe el partit F.C. Santboià – C.F. Reus Deportiu, corresponent a la última jornada de la Tercera Divisió. Tot i que l'equip de Calderé ja té assegurada la tercera plaça per poder disputar el 'play-off' d'ascens a Segona B, l'interès se centra en què tres equips, Palamós, Rapitenca i Santboià, opten per assolir la quarta plaça de 'play-off'.

Per això, Punts Fora establirà connexions puntuals amb el camp de la Devesa de Sant Carles de la Ràpita per saber com va el partit U.E. Rapitenca – Palamós C.F. A més, l'emissora reusenca també seguirà de prop el segon partit del 'Play-off' de les semifinals de l'OK Lliga entre l'Alnimar Reus Deportiu – Hockey Club Liceo A Coruña, que es disputarà, a partir de 2/4 d'1, al Palau d'Esports roig-i-negre.


Espai conduït per Jordi Garcia i Josep Gallofré
Diumenge 16 de maig, a les 12 del migdia

Avanç de continguts: 'Avui en dia' (16 de gener de 12 a 14 hores)


- Avui coneixerem més coses sobre el pandero, un instrument de percussió que acompanyava segles enrera les cançons populars de grups de dones que seguien l'activitat de les confraries. Precisament avui, a Mont-roig del Camp, es presenta la recuperació del pandero del municipi. Parlarem de la tradició oral d'aquestes cançons amb en Salvador Palomar de Carrutxa i sobre la recuperació d'aquest element a Mont-roig, amb l'artista Josep Quesada.

- Mundo Abuelo i la Federació de Ràdios Locals de Catalunya acorden un conveni per tal d'informar millor dels serveis que ofereixen a la gent gran i a les persones amb discapacitat, pel que fa a l'accessibilitat dels habitatges i a les ajudes tècniques a que poden optar. Ho tractarem amb la M. José Fernández, directora del departament de Comuniació de Mundo Abuelo, amb seu a Reus.

- L'actualitat castellera, amb l'Enric Puyuelo.

- Prèvies de la semifinal de l'OK Lliga Alnimar Reus Deportiu - Liceo i del partit de Tercera Divisió F.C. Santboià - C.F. Reus Deportiu.


Espai conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit

dijous, 15 de maig del 2008

Avanç de continguts: 'Club Cultura' (15 de maig de 16:15 a 19h).



- Ahir es va donar el tret de sortida al 'Trapezi' que tancarà les seves portes el diumenge. Entrevistarem als membres de la Companyia Herrerita, ensinistradors de l'elefant del Trapezi, per saber com viuen les companyies aquest festival.

- Conversarem amb Maria Josepa Quinteiro, directora d'Anquins, del 36è Saló de Maig, que en aquesta edició està dedicat a Modest Cuixar.

- Anirem d'excurció per les nostres comarques amb la Jordina Rovira.

- El Pere Rius, en la secció de cinema, ens desvetllarà les estrenes cinematografiques d'aquesta setmana.

Espai conduït per Sílvia Sagalà

Reposició a les 2h de la matinada

Avanç de continguts: 'Avui en dia' (15 de maig de 12 a 14 hores)


- En Santi Nogués ens proposa que l'acompanyem en un viatge a Romania, el país del comte Dràcula i dels castells, entre altres indrets i racons sorprenents.

- Parlarem amb els responsables de l'Altaveu, un dels programes de la graella musical de Punt 6 Ràdio.

- Comentarem la publicació d'un llibre que recull i analitza els orígens històrics de la creació de la Diputació de Tarragona, escrit pel degà de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Anton Jordà.

- Escoltarem la reposició d'una entrevista emesa ahir al 'Club Cultura', de Sílvia Sagalà, a la psicòloga del col·legi Alba de Reus, Mariona Andreu, que acaba de publicar el llibre de contes sobre autisme 'Raïm, raïm, raïm'.


Espai conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit

dimecres, 14 de maig del 2008

Avanç de continguts: 'Club Cultura' (14 de maig de 16:15 a 19h)


- La ONG Vols serà l'encarregada de realitzar una nova sessió del cicle de Contes Solidaris a la Biblioteca Central Xavier Amorós serà avui a les 18:00. Coneixerem la ONG i parlarem d'aquesta iniciativa.
- Entrevista al blocaire de la setmana.
- Repasarem els concerts d'aquest cap de setmana de la mà de Jordi Olària.
- Entrevistarem a la Psicologa Marina Andreu que acaba de publicar el llibre 'raïm, raïm, raïm'. Un llibre que ens parla de l'autisme i que es presentarà aquesta tara a les 19:30 al Palau Bofarull.
- En la secció de misteri tindrem a Bea Osorio.
Espai conduït per Sílvia Sagalà
Reposició a les 2h de la matinada

divendres, 9 de maig del 2008

Avanç de continguts: 'Avui en dia' (9 de maig de 12 a 14 hores)


- Coneixerem en quin estat es troba el sector dels cunicultors gràcies a la concersa que mantindrem amb el president de l'Associació de Cunicultors Sant Pere, Francesc Nebot.

- L'espai sobre el món casteller, amb l'Enric Puyuelo.

- Neix un nou portal turístic a les Terres de l'Ebre: http://www.terresdelebre.travel/. En parlarem amb la Marta Ferrero, responsable de l'oficina de la marca turística Terres de l'Ebre.

- Prèvies esportives. Parlarem de la 'Final Four' europea d'hoquei, en què l'Alnimar Reus Deportiu s'haurà d'enfrontar al Liceo en semifinals, i del partit C.F. Reus Deportiu - U.E. Rapitenca, corresponent a la Tercera Divisió de Futbol.

- Acabarem amb l'espai 'A Tarragona manxen', amb la Maria Rosa Martí.


Espai conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit

dijous, 8 de maig del 2008

Avanç de continguts: 'Club Cultura' (8 de maig de 16:15 a 19h)



- Aquest dissabte la Víbria de Reus es desplaça fins a Granollers per a participar a la Trobada de Víbries dels Països Catalans, dins dels actes de la XVII Mostra de Bestiari de Foc. Avui parlarem amb Gerard Baiget.
- La Jordina Rovira ens explicarà un dels seus relats.
- En l'apartat del blocaire de la setmana entrevistarem a Alejandro Fernandez 'aljenadropopular.com'.
- Coneixerem les estrenes cinematogràfiques d'aquesta setmana de la mà de Pere Rius.
Espai conduït per Sílvia Sagalà
Reposició a les 2h de la matinada

dimecres, 7 de maig del 2008

Avanç de continguts: 'Avui en dia' (8 de maig de 12 a 14 hores)


- El programa d'avui dedicarà un bloc especial per parlar sobre la fibromiàlgia, en motiu de la celebració el 12 de maig del Dia Mundial de la Fibromiàlgia. Parlarem sobre aquesta malaltia amb la coordinadora territorial al Baix Camp de l'Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia, Maria Rosa Garcia Moreno. També ens referirem al llibre 'Parlem de fibromiàlgia. Jo l'he guanyat, tú també pots', que recull el testimoni d'una ex-afectada en primera persona, Maria Ángels Mestre.

- Viatjarem a La Toscana italiana, amb Santi Nogués.

- Parlarem del nou esplai infantil 'Passalabanya', que entrarà en funcionament aquest divendres, 9 de maig, a Castellvell del Camp.


Espai conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit

Avanç de continguts: 'Avui en dia' (7 de maig de 12 a 14 hores)


- El Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona engega una nova campanya de recollida a Reus i Tarragona. En farem ressò tot conversant amb un dels seus promotors, Pedro Ormazábal.

- Parlarem sobre els llibres i contes que disposa el tanatori de Reus per ajudar a superar el dol. Ens ho explicarà la presidenta de la societat municipal de Serveis Funeraris, Empar Pont.

- Entrevistarem representants del Patronat Sardanista de Reus per parlar dels actes per celebrar els 50 anys de l'entitat.

- L'espai sobre medi ambient, amb l'Ester Àvila.

- Connectarem amb Lluís Rovira, de Revista Cambrils, per parlar de l'actualitat local.


Espai conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit

dimarts, 6 de maig del 2008

Avanç de continguts: 'Club Cultura' (de 16:15 a 19h)



- Entrevistarem als 'Vitruvi' qui ens presentaran el seu primer treball discogràfic Sorolls.
- Anirem de viatge amb Jordi Foraster.
- Parlarem de llibres amb la Mònica López.
- Rependrem l'entrevista feta pel nostre company Josep Cartanyà sobre el 61è Concurs Exposició Nacional de Roses que es celebra aquest cap de setmana al Teatre Bartrina de Reus.
- Parlarem amb el Domador de Formigues.

Espai conduït per Sílvia Sagalà
Reposició a les 2h de la matinada

Avanç de continguts: 'Avui en dia' (6 de maig de 12 a 14 hores)



- La tercera edició de les Jornades sobre el Canvi Climàtic comencen aquest dimarts a Riudecanyes. En parlarem amb el seu alcalde, Josep Maria Tost.

- Parlarem sobre el 61è Concurs Exposició Nacional de Roses que se celebra aquest cap de setmana al Teatre Bartrina, organitzat pel Centre de Lectura de Reus.

- Contactarem amb la directora del Centre de Normalització Lingüística de Reus, Anna Saperas, perquè ens expliqui en què consisteixen els 'Plats a la carta', una eina informàtica que suposa un nou recurs lingüístic per al sector de la restauració.

- Les cuines del món, amb el Jesús Rojo.

Espai conduït per Josep Cartanyà
Reposició a la mitjanit

dilluns, 5 de maig del 2008

Imatges del 'Cops i Flames' en directe des de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca

Tal i com us apuntàvem en el post anterior, en Jordi Pinyol, la Marta Trill i el David Fernàndez, tres dels membres del programa 'Cops i Flames' van realitzar, dissabte passat de quatre a sis de la tarda, l'espai en directe des de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca. El Josep Cartanyà, quart membre i fundador del programa, es va quedar a l'estudi de Punt 6 Ràdio a Reus coordinant l'emissió en directe.

Aquí en teniu algunes imatges:

D'esquerra a dreta: Marta Trill, Jordi Pinyol i David Fernàndez.

El 'Cops i Flames' entrevistant els cantautors Pep Gimeno 'Botifarra' i Nestor Munt.

El cantautor Cesk Freixas també va passar per l'estand del 'Cops i Flames'.

divendres, 2 de maig del 2008

El 'Cops i Flames', en directe des de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca


El programa degà de la música en català, 'Cops i Flames', de Punt 6 Ràdio, s'emetrà en directe aquest dissabte, 3 de maig, de 4 a 6 de la tarda, a la Fira de Música al Carrer de Vila-seca. L'equip del programa es desplaçarà a la fira per fer un repàs al cartell de la novena edició del certamen, donarà a conèixer la música dels grups que actuaran aquest cap de setmana, convidarà artistes a l'estand i farà balanç de l'activitat musical d'aquests dies.

Espai conduït per Josep Cartanyà, Jordi Pinyol, David Fernàndez i Marta Trill.

Dissabtes, de 4 a 6 de la tarda, i diumenge, a la mateixa hora, en reposició.

Imatges del Sant Jordi de Punt 6 Ràdio al Mercadal

Punt 6 Ràdio va emetre el dia de Sant Jordi la seva programació habitual en directe des de la plaça del Mercadal. Aquí en teniu algunes fotografies:

En Jordi Escoda va fer la segona hora del 'De bon matí' (de vuit a deu del matí) des de la plaça del Mercadal.


Josep Cartanyà conduïnt l''Avui en dia' de dotze del matí a dues del migdia.


La Sívia Sagalà al capdavant del 'Club Cultura', cada dia de quatre a sis de la tarda.