dissabte, 31 de maig del 2008

La ràdio en directe des de l'IES Josep Tapiró.

El dilluns 2 de juny

El magazín "de bon matí" de Punt 6 Ràdio realitzarà un programa especial amb la participació de tota la comunitat educativa.

Una vintena d' alumnes de 4art d'ESO que estan realitzant el taller de ràdio a l' IES Josep Tapiró de Reus (activitat inclosa en el Pla Educatiu d'Entorn de la ciutat) participaran en l'emissió del programa i la realització d' entrevistes, debats i tasques de producció del magazín radiofònic.
El programa, de 8 a 11 del matí, oferirà un ampli ventall de les activitats del centre amb la participació de l'alumnat.L' IES Josep Tapiró fa dos anys que realitza els "tallers de ràdio"en el marc del Pla Educatiu d'Entorn a Reus amb la col·laboració de Punt 6 Ràdio.
L'emissora local ha col·laborat com a entitat amb les activitats audiovisuals del centre a més a més de participar directament amb el Pla Educatiu d'Entorn des de els seus inicis a la ciutat de Reus.
Enguany, l'IES Josep Tapiró ha posat en marxa un petit estudi de ràdio perquè els alumnes dinamitzin una activitat radiofònica que va iniciar-se per Sant Jordi durant tot el dia i també a les hores de lleure dos dies per setmana , projecte que és consolidarà durant el curs vinent.