divendres, 10 d’octubre del 2008

'Sempre és diumenge' emetrà la última entrevista feta a Xavier Cugat


El magazine dominical 'Sempre és diumenge', dirigit per Antoni Panadès, emetrà aquest diumenge la última entrevista feta a Xavier Cugat, en motiu d'una exposició de dibuixos i esbossos fets pel músic català. Panadès, en la seva anterior etapa a 'Siempre es domingo' va tenir l'oportunitat d'entrevistar Cugat, encara que la vitalitat d'aquest feia impensable que el radiofonista tarragoní pensés mai que aquella seria la darrera entrevista.


Aquest document inèdit que emetrà Punt 6 Ràdio és un clar testimoni del caràcter i filosofia davant de la vida de Xavier Cugat i de la seva 'concepció catalana' d'entendre el món dels negocis, que l'acompanyaria fins a la seva defunció. Cugat va manifestar en aquesta entrevista que el seu idioma habitual a l'hora de relacionar-se amb la gent sempre havia estat l'anglès, ja que bona part de la seva vida la va passar als Estats Units però també deixa clar que els negocis els pensava 'sempre en català' perquè li sortissin bé. La música i la seva afició per la pintura i els dibuixos són els altres temes en què es va referir en aquesta entrevista.

A 'Sempre és diumenge' també hi podrem escoltar aquesta setmana una conversa amb el cantant Josep Guardiola i amb l'esportista Silvia Fontana, entre altres coses.

Sempre és diumenge: Diumenges de 10 a 11 del matí
Director: Antoni Panadès