dijous, 3 de juliol del 2008

Prenent un vermut de Reus, a Barcelona

Punt 6 Ràdio estrenarà el proper dissabte, 5 de juliol, a les dotze del migdia, 'Prenent un vermut', un dels nous espais que incorpora la graella de la programació d'estiu de l'emissora reusenca. Es tracta d'un programa conduït per Manel Gausachs i David Sànchez, que es basarà en converses reposades i amenes amb personatges de relleu en el món de la música del nostre país (artistes, periodistes, promotors,..). Això ha estat possible gràcies a un estudi mòbil que Punt 6 Ràdio ha situat al centre de Barcelona. Els convidats tindran l'oportunitat de prendre un vermut de Reus mentre conversen sobre la seva experiència en aspectes de la música i la cultura del país. El programa també s'emetrà l'endemà diumenge, a la una del migdia, en reposició.

En la primera edició, 'Prenent un vermut' ha convidat la cantant Lídia Pujol, que serà la primera artista que tastarà el nostre vermut i que parlarà de forma oberta sobre les seves inquietuds musicals i personals i de l'escena musical del nostre país. La resta de convidats que passaran per l'estudi mòbil de Barcelona seran músics com Quico Pi de la Serra, Santi Arisa, Miquel Gil, Joan Masdéu, Víctor Bocanegra, Guillamino i el grup Kitsch, el director del Taller de Músics de Barcelona, Lluís Cabrera, el periodista musical, Xevi Planas, i el fotògraf Juan Miguel Morales.

Amb aquest programa, l'emissora local fa una nova aposta de compromís amb la música del nostre país i, a la vegada, contribueix a la difusió d'una beguda tant pròpia com és el vermut de Reus.
FOTO: A la imatge, Manel Gausachs amb la cantant Lídia Pujol.
Dissabtes a les 12 del migdia i diumenges a la 1 del migdia en reposició