dilluns, 21 d’abril del 2008

Els joves dels instituts de Reus podran participar en el concurs de 'Guions Cívics' de Punt 6 Ràdio


Els joves de tots els instituts de la ciutat de Reus podran participar un any més en el concurs 'Guions Cívics 2008, que organitzen Punt 6 Ràdio i la Regidoria de Polítiques Socials i Transversals de l'Ajuntament de Reus. Aquest és el nom d'un concurs de guions d'històries que té per objectiu promoure valors cívics entre els joves de secundària de la ciutat. El tema d'enguany serà 'civisme i immigració'.


Els guions que es presentin podran ser diversos: la narració d'una història en tercera persona, un diàleg entre dos personatges, un monòleg o una historieta interpretada per diferents personatges. Els joves podran presentar un guió redactat en català i a doble espai que haurà de tenir una extensió, d'un mínim de dues pàginesi un màxim de de pàgines, escrites amb lletra d'ordinador. Cada professió farà una primera selecció de les redaccions que cregui que estiguin més ben elaborades.


Els originals es podran presentar, abans del 6 de juny de 2008, a la Secretaria de cada institut. Els treballs seleccionats seran emesos en un programa especial a Punt6 Ràdiko (99.8 FM o http://www.punt6radio.cat/). Un jurat determinarà, entre els guions seleccionats, quins són els premiats. El dia 21 de juny, es farà públic el veredicte amb els tres premiats.


Pel que fa als premis, s'establiran tres premis que inclouran un lot de productes culturals: música, llibres i entrades de teatre, cinema i als museus. El valor dels premis és equivalent a 250 euros (primer premi), 200 euros (segon premi) i 150 euros (tercer premi).


Per a més informació, els participants o els centres docents poden adreçar-se a Punt 6 Ràdio (977343962) o al correu info@punt6radio.cat.