dissabte, 17 d’abril del 2010

Punt 6 Ràdio celebra diumenge la retransmissió de futbol número 100


El proper diumenge, 18 d'abril, a les 12 del migdia, l'equip del Punts Fora Futbol es desplaçarà fins al camp del Nou Sardenya de la Vila de Gràcia, a Barcelona, per retransmetre el partit de la 35a jornada de la Tercera Divisió C.E. Europa - C.F. Reus Deportiu. Com ja va passar amb la retransmissió número 50 del Punts Fora Futbol Europa i Reus s'enfronataràn coincidint, en aquesta, ocasió en el 'centenari' de les retransmissions dels partits que el C.F. Reus juga fora de casa.


A banda d'aquest fet, el partit de diumenge està ple d'alicients, donat que l'equip roig-i-negre podria convertir-se en nou líder de la categoria si aconseguís una victòria a Gràcia, sempre i quan, l'Hospitalet empatés o perdés amb el Blanes. L'Europa, però, encara té opcions d'assolir la quarta plaça del 'play off'' d'ascens a Segona B i, més, tenint en compte que els graciencs encara no han perdut cap partit aquesta temporada al Nou Sardenya.


La narració d'aquest partit serà conduïda per Josep Gallofré, desplaçat al camp, i Jordi Garcia, des dels estudis de Punt 6 Ràdio. També es dóna la circumstància que el nostre company Pep Gallofré va ser capaça de trencar 'el malefici' del C.F. Reus a la Pobla, aconseguint narrar una victòria al camp del filial del Nàstic.


I el Tecnol Reus, a un pas de la fase final d'Europa


D'altra banda, el Punts Fora Hoquei retransmetrà aquest dissabte, a dos quarts de 8 del vespre, el partit de tornada per a la classificació de la Final a 6 de la Copa d'Europa d'hoquei entre el C.H. Lloret i el Tecnol Reus Deportiu. Cal recordar que en el partit d'anada els reusencs es van imposar per un contundent 5 a 1. La narració anirà a càrrec de Ferran Calabuig.