dissabte, 31 d’octubre del 2009

Edicions Singulars i Reus Digital sortejaran tres lots de CD al 'Cops i Flames' d'avui


El diari electrònic Reus Digital sortejarà aquest dissabte, 31 d'octubre, entre els seus lectors tres lots de CD, cedits per gentilesa d'Edicions Singulars. Durant aquests últims dies, els subscriptors de Reus Digital han pogut participar, enviant un correu, al sorteig de tres lots de discs compactes d'artistes com Pepet i Marieta, Anita Miltoff, Roger Benet i els Oximorònics, Albert Jordà i Orchestra Fireluche, entre altres.


El sorteig es farà aquest dissabte, a partir de les 4 de la tarda, al programa 'Cops i Flames' de Punt 6 Ràdio. El programa degà de la música en català acollirà la recta final d'aquesta iniciativa, a la vegada que felicita els seus promotors per haver-la portat a terme.


Cal recordar que Edicions Singulars és un segell discogràfic independent que va nèixer l’any 2004 a la ciutat de Reus, després de la desaparició de la discogràfica La Padrina Edicions. Promogut per músics, promotors i periodistes musicals, Edicions Singulars va sorgir davant la necessitat que tenien les bandes de casa nostra a l’hora d’editar els seus treballs. Fins ara han publicat una cinquantena de discos de diversos estils musicals, entre ells, els treballs dels guanyadors del concurs de maquetes dels Països Catalans 'Enganxa't a la música', que està coorganitzat pel programa 'Cops i Flames'.

Programa 'Cops i Flames': Dissabtes de 4 a 6 de la tarda i diumenges a la mateixa hora en reposició.


divendres, 16 d’octubre del 2009

Programa d'homenatge a Mercedes Sosa


El proper dissabte, 17 d'octubre, el programa 'Cuando la tierra se hace canto' que des de fa 19 anys es difon per Punt 6 Ràdio dedicarà un programa especial a recordar a la cantora argentina Mercedes Sosa. 'La Negra', com se la coneixia popularment, va desbordar amb el seu cant i amb la seva personalitat les fronteres del seu país i és reconeguda com 'la veu' d'Amèrica Llatina.



Durant el programa es podran escoltar-se els seus temes més coneguts, però també alguns pràcticament inèdits, com ara la versió en italià de 'Bella Ciao', gravat en viu durant un recital que va realitzar en aquest país. També es recordaran els seus orígens, la seva trajectòria, el seu exili i els seus últims treballs compartits amb altres destacats intèrprets. 'Cuando la tierra se hace canto' es difon els dissabtes, de 8 a 9 del vespre, per Punt 6 Radio, en el 99.8 de la FM.



Cuando la tierra se hace canto : Dissabte a les 20:00 hores
Programa dirigit i presentat per Carlos Iaquinandi

dijous, 8 d’octubre del 2009

Societat Limitada torna avui amb novetats a la graella de Punt 6 Ràdio


Aquest dijous, 8 d'octubre, comença a la sintonia de Punt 6 Ràdio la quarta temporada del programa 'Societat Limitada', trenta minuts setmanals dedicats al món de la discapacitat.
El programa està produit per Acció Cívica Antibarreres Socials del Camp de Tarragona –ACABS- i en aquesta temporada hi col.laborarà també l’Associació Down Tarragona.

El programa tracta sobre tot tipus de discapacitats i dels diferents aspectes de la problemàtica: social, laboral, educatiu ... Durant la temporada es podran escoltar diferents reportatges especials. Un d’ells es realitzarà des de l’Institut Guttmann, un hospital neuro-rehabilitador especialitzat en l’atenció integral dels lesionats medulars i altres patologies derivades d’un fet traumàtic.

En la primera edició, parlarem en especial del programa 'Festa per a tothom' de l’Ajuntament de Tarragona i del guanyador de la 'Concha de Plata' al millor actor del Festival de Cinema de Sant Sebastià, Pablo Pineda, afectat de Síndrome de Down.

Societat Limitada: Dijous a les 19:30 hores.

dimarts, 6 d’octubre del 2009

Punt 6 Ràdio inicia dimecres l'espai sobre salut 'La família Fortuny vol salut'


Punt 6 Ràdio emetrà a partir d'aquest dimecres, 7 d'octubre, a les 13:30 hores, dins del magazine 'Avui en dia', un espai dedicat a la salut. Es tracta de 'La família Fortuny vol salut', un producció conjunta realitzada per l'equip d'Infermeria del CAP Fortuny de Reus, l'Escola d'Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i Punt 6 Ràdio, que compta amb el suport del grup sanitari Sagessa.

El fil conductor d'aquest espai de periodicitat quinzenal són els membres de la família Fortuny, una família com qualsevol altra amb les seves penes i glòries, amb els seus mal de caps i alegries. Però el que volen per sobre de tot és gaudir d'una bona salut. Per això, al principi de cada programa els actors i actrius del Bravium Teatre posen veus als personatges de la família amb un esquetx que serveix com a introducció al tema que es tractarà.

Diversos professionals de la salut tractaran temes com ara la grip estacional, la grip nova, les malalties de la infantesa, la vacuna del papil·loma, l'alimentació i la nutrició saludable o el projecte del nou hospital de Reus, entre altres.

L'espai s'emetrà en directe cada quinze dies els dimecres, a les 13:30 hores, i es repetirà la setmana següent el mateix dia, a les 19:30 hores.

La família Fortuny vol salut: Dimecres a les 13:30 h (directe) i dimecres següent a les 19:30 h (reposició).